Veiligheid en privacy

Adiform B.V./A-direct  houdt je privégegevens privé

Adiform B.V. speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.  Adiform B.V.  is van mening dat de beveiliging van Adiform B.V.  van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.

Wij beschermen je privacy op de volgende manieren:

Als je een bestelling plaatst bij Adiform B.V., kunnen we de volgende gegevens van je vragen:

Om je winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra jij je browser afsluit, is het weer verwijderd.

Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van A-direct worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan je wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of wijzigen van gegevens

Wens jij je gegevens in te kijken? Of wens je dat Adiform B.V. je gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dien je hiertoe dan gratis een verzoek in per post of email. Je kunt je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.